не се притеснява от истината, що се отнася до споделянето

...
 не се притеснява от истината, що се отнася до споделянето
Коментари Харесай

Селма Блеър - на 50 и по-красива отвсякога

 не се тормози от истината, що се отнася до шерването на възходите и паденията в персоналния ѝ живот. Актрисата постоянно е споделяла елементи от здравословното си положение, откакто получава диагнозата " множествена склероза " през 2018 година.

В записките си Mean Baby, Блеър споделя за дългата си взаимозависимост от алкохола, която стартира едвам на 7 години, както и за други травматични прекарвания, включително опити за самоубийство и полово принуждение.

 
               

 

„ Не знам дали бих оживяла в детството си без алкохола. Именно по тази причина той е подобен огромен проблем за множеството хора. Той дава голям комфорт, голямо утешение първоначално. Може би за мен това бяха първите няколко години, тъй като започнах в действителност доста рано и използвах алкохола за утешение и метод да се оправям със обстановките “, споделя актрисата. 

Именно тъй като е претърпяла толкоз неща, само че въпреки всичко е оживяла и даже е станала по-силна във времето, тя е идеалното лице за новата акция на Gap, с която те алегорично афишират на света, че са тук и са мощни. Компанията мина през голям брой възходи, като да вземем за пример съдействие с, само че през последните години марката затвори 70% от магазините си. 

 
               

 

В акцията си със Селма Блеър от Gap отново сподеят и своите полезности: безвремие и автентичност. Марката остава вярна на същността си, усъвършенствайки своя деним Washwell от 90-те, огромните бели ризи, карго панталоните и худитата с лого, само че и работи деликатно върху това да пораства и да се развива. 

В YouTube към този момент може да се види и малко видео, което демонстрира и какво се случва зад кадър на акцията.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР